Op het moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website. De oude website is tijdelijk beschikbaar via deze link. Links en mail adresen die je daar vind zijn mogelijk niet bereikbaar. Excuses voor het eventuele ongemak.

Je kan gebruik maken van het algemene mail adres: info@clytoneus.nl voor vragen of  aanmelding.

Over Clytoneus

Onze vereniging is opgericht in 1970 en is genoemd naar een Griekse atleet uit de oudheid. Je spreekt de naam uit als ‘klitonéjus’. Wij zijn een brede atletiek- en triatlonvereniging, geworteld in Woerden en wijde omgeving. Clytoneus heeft meer dan 700 leden, die zich richten op atletiek, triatlon of walking.

Door onze brede opzet is er bij ons plaats voor iedereen; van jong tot oud. In de verschillende groepen is aandacht voor fit blijven, prestatieverbetering op elk niveau en zelfs topsport. Maar bovenal zijn we een warme, gezellige vereniging.

Je bent van harte welkom op onze accommodatie welke gelegen is in het sportpark Cromwijck aan de Waardsedijk.

Sponsors

Uw bedrijfslogo en tekst ook hier plaatsen? Neem contact op met info@clytoneus.nl.

Fysiotherapie Woerden Tom Eewold

Fysiotherapie Associatie Eewold C.S. is een zeer gewaardeerde sponsor van Clytoneus. Al ruim 20 jaar organiseert Tom Eewold in het clubhuis een gratis sportspreekuur voor alle leden van AV Clytoneus. Hier vindt u uitgebreidere informatie over dit sportspreekuur.

Fysiotherapie De Rijnhoeve

Clytoneus Fysiotherapie de Rijnhoeve heeft zich als sponsor aan de triathleten verbonden. De praktijk, eigendom van triatleet Ruud van der Meer, heeft veel ervaring met sportblessures en u bent dan ook van harte welkom.

De Hardloopwinkel

De Hardloopwinkel is de specialist op het gebied van hardlopen en heeft inmiddels vijf vestigingen in Nederland. Mede door de jarenlange ervaring en kennis is De Hardloopwinkel uitgegroeid tot de hardloopspecialist in de regio. Leden van Clytoneus profiteren bij De Hardloopwinkel van een korting van 10% op hun aankopen. De dichtstbijzijnde winkel van De Hardloopwinkel vind je in Bodegraven: Doortocht 3A, 2411 DS Bodegraven, Telefoonnummer: 0172-650 683, E-mail: bodegraven@dehardloopwinkel.nl.