Skip to content

Routebeschrijving

Adres Sportpark Cromwijck
Waardsedijk 29
3448 HV Woerden
Accommodatie zeslaans kunststof
Verenigingsnummer 05157
Regio 5
Telefoon clubgebouw 0348-42 07 27
Algemeen e-mail adres info@clytoneus.nl

Navigatie/routeplanner

Indien u gebruikmaakt van een navigatiesysteem danwel een routeplanner, en u voert het postadres van AV Clytoneus in, dan levert dat een onjuist routeplan op!

 

Het beste is om als adres enkel de straatnaam Waardsedijk in te voeren, dus zonder huisnummer! Dit geeft het beste resultaat. U bereikt de juiste parkeerplaats van sportpark Cromwijck door vervolgens de eerste afslag links te kiezen. U kruist dan eerst een fietspad, direct daarna rechtsaf, het parkeergedeelte dat u nu nadert, ligt recht tegenover de ingang van AV Clytoneus. Het wandelpad inslaan, ongeveer 150 m tot aan de ingang van de atletiekbaan.

A12 vanuit Den Haag

Vanaf de A12 neemt u afslag 14 Woerden/Montfoort.

Aan het eind van de afslag slaat u rechtsaf richting Woerden, onder de A12 door. Bij het (1e) stoplicht (oprit terug naar Den Haag) rechtdoor evenals bij het (2e) stoplicht. Na 250 m bij het (3e) stoplicht linksaf de Wulverhorstbaan op.

Let op: na 200 m houdt u bij het (4e) stoplicht de linker rijbaan aan, u rijdt dus rechtdoor met het industrieterrein aan uw rechterhand tot aan de rotonde.

Bij de rotonde rechtdoor, onder de spoorlijn door (“Het Vinkje”) tot aan het (5e) stoplicht: hier linksaf de Waardsebaan op, richting sportpark Cromwijck. Na ongeveer 300 m linksaf het sportpark oprijden, let wel op het fietspad dat u kruist.

Bij de entree van het sportpark rechtsaf, het parkeergedeelte dat u nu nadert ligt recht tegenover de ingang van AV Clytoneus. Het wandelpad inslaan, ongeveer 150 m tot aan de ingang van de atletiekbaan.

A12 vanuit Utrecht

Vanaf de A12 neemt u afslag 14 Woerden/Linschoten.

Bij de stoplichten (1e) aan het eind van de afslag slaat u rechtsaf richting Woerden. Rechtdoor bij het (2e) stoplicht, en na 250 m bij het (3e) stoplicht linksaf de Wulverhorstbaan op.

Let op: na 200 meter houdt u bij het (4e) stoplicht de linker rijbaan aan, u rijdt dus rechtdoor met het industrieterrein aan uw rechterhand tot aan de rotonde.

Bij de rotonde rechtdoor, onder de spoorlijn door (“Het Vinkje”) tot aan het (5e) stoplicht: hier linksaf de Waardsebaan op, richting sportpark Cromwijck. Na ongeveer 300 m linksaf het sportpark oprijden, let wel op het fietspad dat u kruist.

Bij de entree van het sportpark rechtsaf. Het parkeergedeelte dat u nu nadert ligt recht tegenover de ingang van AV Clytoneus. Het wandelpad inslaan, ongeveer 150 m tot aan de ingang van de atletiekbaan.

Met het openbaar vervoer

U kunt op het NS station Woerden gebruikmaken van stadsbus 3, uitstappen halte Waardsedijk. Zie www.connexxion.nl.

Indien u een fiets wilt huren: op station Woerden is de OV-fiets voorziening aanwezig, zie www.ovfiets.nl.

Vanaf NS station Woerden kunt u eventueel lopend het sportpark bereiken: u slaat linksaf vanuit de hoofdingang komend, en volgt het fietspad langs het spoor (en over een viaduct) richting de Singel (spoorbaan aan uw linkerhand, u volgt eigenlijk het fietspad richting Molenvliet Oost). Deze fietsroute blijft u volgen, totdat u een T-splitsing nadert, u houdt hier links aan, langs de autodealer, de Waardsedijk op tot aan de stoplichten. Stoplichten oversteken, u nadert nu het sportpark.

Bij de entree van het sportpark rechtdoor lopen tot het tweede parkeergedeelte: dit gedeelte ligt recht tegenover de ingang van AV Clytoneus. Het wandelpad inslaan, ongeveer 150 m tot aan de ingang van de atletiekbaan.